ProPlanner

ProPlanner maakt nu deel uit van het Twikey-partnernetwerk! ProPlanner is een softwaretool voor wagenparkbeheer die specifiek is ontwikkeld voor autodealers en autoverhuurbedrijven. Het biedt essentiële hulpmiddelen voor planning, voertuigbeheer, facturatie, schadebeheer en contractbeheer, waardoor wagenparkbeheer efficiënter en georganiseerder wordt.

De voordelen van de integratie

Met de integratie van Twikey verbeteren ProPlanner-gebruikers hun betalingsprocessen:

SEPA incasso

Klanten kunnen eenvoudig worden uitgenodigd om digitale SEPA-incassomachtigingen te ondertekenen. Ontvang real-time feedback over de status van de mandaten en beheer annuleringen – alles binnen het ProPlanner-platform.

Meerdere betaalmethoden

Verschillende betaalopties, zoals SEPA incasso en creditcard, worden eenvoudig aan facturen toegevoegd. Dit biedt uw klanten meer flexibiliteit en stelt hen in staat sneller en gemakkelijker te betalen.

Geautomatiseerde betalingsopvolging

Betalingsstatussen worden rechtstreeks in ProPlanner bijgehouden, waardoor uw financiële administratie georganiseerd en transparant blijft.

Efficiënt en gebruiksvriendelijk wagenparkbeheer

Deze integratie maakt wagenparkbeheer en betalingsverwerking efficiënter en gebruiksvriendelijker. Door de geautomatiseerde betalingsoplossingen van Twikey te combineren met de veelzijdige tools van ProPlanner voor wagenparkbeheer, bespaart u tijd en vermindert u de administratieve rompslomp. Zo kunt u zich richten op het laten groeien van uw bedrijf.

Benieuwd hoe Twikey uw betalingsprocessen kan optimaliseren?

Jean de Jong

Contacteer ons team

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen