Debitan

Debitan maakt nu deel uit van het Twikey-partnernetwerk! Debitan, een Nederlands bedrijf met Friese roots, staat bekend om zijn hands-on en no-nonsense aanpak van debiteurenbeheer.

Over Debitan

Debitan biedt een krachtig platform dat het tijdrovende proces van debiteurenopvolging na het versturen van facturen automatiseert. Met flexibele workflows en een centraal portaal voor communicatie en factuurbeheer verbetert u uw cashflow en verkort u de tijd voor betalingsopvolging aanzienlijk.

Voordelen van de integratie

Dankzij de recente integratie van Debitan met Twikey kun je klanten nu eenvoudig uitnodigen om SEPA-machtigingen digitaal te ondertekenen. Dit zorgt ervoor dat betalingen sneller worden ontvangen, de veiligheid wordt verbeterd en het hele proces efficiënter wordt voor zowel jou als je klanten.

Met deze integratie krijg je toegang tot een innovatieve oplossing die niet alleen je debiteurenbeheer automatiseert, maar ook het beheer van terugkerende betalingen vergemakkelijkt. Dit zorgt voor minder administratieve lasten, een betere cashflow en meer focus op de groei van je bedrijf.

Benieuwd hoe Twikey uw betalingsprocessen kan optimaliseren?

Jean de Jong

Contacteer ons team

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen